Dekko Office Solutions vrea sa transpuna ideile tale in interioare reprezentative practice si flexibile in care este o placere sa traiesti si sa muncesti. Indiferent daca proiectul tau este mare sau mic, interiorul este functional sau luxos si inovativ, spuneti-ne dorintele dumneavoastra. Vom gasi sistemul perfect de partajare a spatiului sau vom fi bucurosi sa dezvoltam si sa il instalam in stransa cooperare cu dumneavoastra! In alte cuvinte: Desenam felul in care gandesti!

Viziteaza-ne la sediul din Bucuresti

Sos. Berceni, Nr. 11, Et. 2, Sector 4, Bucuresti

Tel fix: 031/425 24 41
Tel fix: 021/255 20 41
Fax: 021/ 255 20 42
Email: office@dekko.ro


Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile Dekko, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Dekko va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.